Wednesday, December 16, 2009

Di pagi Selasa

Tengah belek2 email, tba2, satu email baru masuk. :D email from bluehornet Digital River, promote software yang baru diorg kuarkan, muvee Reveal version 8.

Software neh byk membantu dari segi
  • buat klip video ngan cpt dan mudah,
  • ad byk theme yang best,
  • agak kena ngan cita rasa muda mudi zaman la neh. :D

Ak da byk kali guna software neh, mmg sgt membantu, terutama, nk nmpk lain dr yang lain dr kwn2 bila kna wat projek, hehe, tp, software neh, ttp ad kelemahan, cthnya, x byk butang function, mcm Media Movie Maker.
*ak still amature dlm bidang neh, so, guna ap yg mampu.



Neh iklan dia. :D so, sapa2 yang teringin nk cuba software neh, bleh la try, utk 15 hari free, then, kalo btul2 minat, kna la beli ye. :D

Benda alah neh pulak, klip video ak pnh buat guna software neh, tp, ak guna software muvee. Muvee, adalah software generasi pertama diorg, so, yg ak promote neh, dah generasi ke-8 la kut. :-D Klip neh, x da lah secanggih mn, tp, kalo korang creative, buleh buat lg baik ya. :-D



2 comments:

rufufu who? said... [Reply]

wow! post yg kedua dah! tahniah!
*sila ejas bg centr..elok sket vid tu..haha jht

Mizz Mikail said... [Reply]

uh, baik, next time sy ejas skit nooo. :D thnks.

Post a Comment